Varför inte blogga...

Motiverandeinspo är fortfarande under uppbyggnad och jag tänker att det kan vara kul att ha möjligheten för den intresserade att få följa med på vägen.

Jag har sedan en tid tillbaka känt att jag vill utvecklas och skapa möjligheter för ett mer självständigt arbete i framtiden. Sedan några år har jag jobbat mycket med samtalsstöd, främst via digitala kanaler men även på telefon och "face to face". Jag har lärt mig oerhört mycket om människan och blivit alltmer ödmjuk inför hur vi alla fungerar olika i olika situationer och att det alltid finns en orsak till att vi handlar som vi gör.

I mitt dagliga arbete möter jag många personer som inte mår bra, som varit utsatta för något traumatiskt, som har blivit orättvist behandlade av livet. Det är fantastiskt att få möjligheten att hjälpa dessa människor. Dock tar det mycket kraft och efter några år känner jag att om jag själv ska hålla ett helt arbetsliv behöver jag kanske hitta ett nytt fokus. Där föddes idén om att arbeta som coach och med att motivera och inspirera människor. Inte i terapeutisk mening, utan främst ska det handla om personlig utveckling - en förändring de vill göra i sina liv som de behöver stöd i och kanske någon form av vägledning.

Jag läser just nu en utbildning via Humanistiskt Lärcentrum till diplomerad Motivationscoach. Utbildningen sker på distans med en handledare, studietakten bestämmer jag själv och den kommer nog att variera beroende på hur mycket annat som händer i livet för tillfället. Därför är det svårt att säga när jag blir klar, men målet är att vara klar till sommaren 2018.

Hemsidan och bloggen är något jag kommer laborera med lite under tiden. Kanske kommer utseende och form skifta något på vägen.

Allt gott och trevlig helg!


Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square