Om Motiverande inspo

Motiverande inspo började som en liten gnista, en önskan om något nytt. Ibland behövs en ny riktning i livet! Det var dags för mig att ta mig an en ny utmaning och den utmaningen blev just Motiverande inspo. Efter att i nästan 10 år ha jobbat med att bland annat stötta och stärka unga tjejer, och även möta våldsutsatta kvinnor och deras barn var det tid att ta ett ytterligare grepp om problematiken som det arbetet grundar sig i. Sverige anses av många vara ett jämställt land, jag har en helt annan uppfattning. Våldet är den yttersta konsekvensen av ett ojämställt samhälle, och det finns många andra andra konsekvenser och steg innan vi kommer dit. Nu vill jag börja i en annan ände för att hjälpa dig som känner att du av olika anledningar begränsas att leva ditt liv som du vill, utefter din fulla potential. 

Motiverande inspo utgörs av två delar - motiverande coachning och föreläsningar/utbildning. 

Åsa .jpg

I allt som Motiverande inspo gör försöker vi ha ett normkritiskt och genusmedvetet förhållningssätt.

Vi vill alltid lyfta blicken och peka på vilket sätt strukturer styr våra liv.

Kanske undrar du hur våldsutsatta kvinnor och frågan om lika lön kan tillhöra samma problematik?

Och hur tusan hänger detta ihop med dina möjligheter att förändra ditt liv? 

Det är inte så märkligt som det kan verka, kanske får vi chansen att upptäcka det tillsammans?

Motiverande coachning 

Coachningen körs individuellt eller i mindre grupper, med syfte att hjälpa dig hitta din väg till det liv du vill leva, trots rådande samhällsstrukturer. Ingenting är omöjligt, men ibland måste vi hitta rätt glasögon för att se vilken väg vi ska ta. Observera, det här handlar inte om terapi och vi sitter inte på dina svar, men vi kan vara ett verktyg på din resa. 

Föreläsningar/Utbildning 

För att vi ska uppnå ett jämställt samhälle, d.v.s ett samhälle med bra premisser för alla som ska samexistera där, finns det massor av aspekter att titta närmare på. Till exempel är vi av uppfattningen att en likadelad föräldraledighet ligger till grund för mycket. Lika lön för lika arbete, oavsett kön, är en annan. Ibland kan en behöva fakta, inspiration och mod för att våga ta steget till ovan nämnda beslut. Det är den typen av kunskap vi kan bidra med!